+ 45 86 40 78 90 Info@jkt.dk

A1 Bakkedispenserings-teknologi

A1

Bakke
dispenserings-teknologi

A1 teknologi

A1 Bakkedispenserings-teknologien er udviklet af JKT og blev patenteret i 2003. Teknologien blev udviklet til dispensering af plastbakker, der er fremstillet, så der i stablingen er et horisontalt mellemrum imellem de stablede bakker.

Med A1 teknologien dispenseres bakker i alle gængse plastmaterialer. Der dispenseres bakker fremstillet som kvadratiske, rektangulære, ovale, runde, eller med kundespecifikke udformninger.

Derudover dispenseres der også aluminiumsbakker.

Bakkebedømmelse

Ved enhver ny forespørgsel bedømmes den aktuelle bakke, og der udarbejdes en meget detaljeret bakkerapport. I rapporten beskrives detaljeret omkring bakkens kvalitet og om bakken er egnet til industriel bakkedispensering.

A1 Dispenseringværktøj

Når JKT fremstiller A1 et dispenseringsværktøj, til en specifik bakke, vil værktøjet også være specifikt og nøjagtigt tilpasset til den aktuelle bakke. Den store erfaring som JKT har opbygget igennem årene, gør vi kan løse alle bakkedispenserings-opgaver.

Modulopbyggede A1
bakkedispenserings-værktøjer

A1 bakkedispenserings værktøjet består af flere forskellige mekaniske komponenter. Alle disse komponenter findes i  mange variationer og udformninger, så der med de rigtige kombinationer altid kan tilbydes en bakkedispenserings løsning.

Når A1 bakkedispenserings værktøjet dimensioneres er det med  hensynstagen de forskellige egenskaber som den aktuelle bakke er fremstillet med:

  • Bakkens mål og dens variationer.
  • Bakkens Stablingsafstand.
  • Udformning, størrelse og placering af stablingsknaster
  • Udformning af bakkekanten.
  • Bakkemateriale CPET , PP , PET , OPS , PE, aluminium mv.
  • Materialetykkelse og bakkens vægt.
  • Den ønskede dispenserings hastighed. ( bakker i minuttet)

Ønsker du bedømmelse af dine bakker?

Udfyld blot nedenstående kontaktformular,
så hører du fra os snarest.

Jysk Konstruktions Teknik har gennem mange år leveret professionelle bakkedispenserings-løsninger til industrien i ind- og udland. Det har givet os en erfaring og et know-how, som i dag er internationalt anerkendt.