+ 45 86 40 78 90 Info@jkt.dk

A2 Bakkedispenserings-teknologi

A2

Bakke
dispenserings-teknologi

Intelligent og tolerance kompenserende

A2 teknologien kompenserer for, og optager automatisk bakkernes længde, bredde og centricitets-tolerancer.
 Tætstablede bakker uden horisontalt mellemrum imellem bakkerne, kan nu dispenseres fejlfrit.

Under bakkedispenseringen optager og kompenserer
A2 TEKNOLOGIEN automatisk for de store længde, bredde og centricitets-tolerancer, som de forskellige bakker ofte er fremstillet med. Det er unikt, fordi det eliminerer risiciene for driftsstop til nærmest nul, i modsætning til konkurrerende løsninger, hvor selv mindre toleranceudsving på bakkerne ofte medfører et ustabilt flow i bakkedispenseringen med stor risiko for efterfølgende produktionsstop.

Verdensnyhed

A2 bakkedispenserings-teknologien er nyudviklet til dispensering af tætstablede bakker, der er fremstillet uden horisontalt mellemrum imellem de stablede bakker. Takket være brugen af A2 bakkedispenserings-teknologien elimineres produktionstop nu fuldstændigt.

Mulighed for hastigheder der tidligere
har været uopnåelige

Pneumatisk drivenhed op til 150 bakker i minuttet
(8 bar  kontinuerligt lufttryk). 
Stepmotor som drivenhed. Helt unikke hastigheder på op til 400 bakker i minuttet.

Ønsker du bedømmelse af dine bakker?

Udfyld blot nedenstående kontaktformular,
så hører du fra os snarest.

Ønsker du en mere detaljeret og uddybende forklaring på den store fleksibilitet, som A2 teknologien tilbyder og hvordan der nu i en og samme Speed-Disp maskine kan dispenseres mange forskellige bakke varianter. Så får du i dette dokument alle de detaljerede oplysninger.

Ønsker du en mere detaljeret og uddybende forklaring på hvordan JKT analyserer de centricitets-forskelle, der måtte være, efter opmåling af flere forskellige bakkestakke?

Så informerer og beskriver dette dokument omkring, hvordan det er muligt for A2 teknologien at udnytte den INTELLIGENTE og TOLERANCE KOMPENSERENDE egenskab fuldt ud.

Jysk Konstruktions Teknik har gennem mange år leveret professionelle bakkedispenserings-løsninger til industrien i ind- og udland. Det har givet os en erfaring og et know-how, som i dag er internationalt anerkendt.