+ 45 86 40 78 90 Info@jkt.dk

Profil

Profil

Jysk Konstruktions Teknik A/S ( JKT ) er en udviklings- og ingeniørvirksomhed med speciale i udvikling og fremstilling af bakkedispenserings-udstyr.

JKT har siden 2003 leveret professionelle bakkedispenserings løsninger til industrien i ind og udland. Det har givet JKT en unik erfaring og et know-how, som i dag er internationalt anerkendt.

I hele denne periode har A1 bakkedispenserings-teknologien levet op til de høje kvalitetskrav som stilles af fødevareindustrien.
Herunder både krav om høje oppetider samt krav om minimal service og mekanisk vedligehold.

JKT har udviklet en ny bakkedispenserings-teknologi der har fået navnet A2 og beskrives som værende:
INTELLIGENT OG TOLERANCE KOMPENSERENDE

A2 teknologien er udviklet til dispensering af tætstablede bakker  fremstillet så de stablede bakker ikke har noget horisontalt mellemrum imellem bakkerne.
Udover en fejlfri dispensering af disse bakker, dispenseres der nu også selv når bakkernes længde , bredde og centricitets-tolerancer overskrider det, der oplyses i bakkens datablad.   

JKT`s seneste produktnyhed, er et  teknisk og epokegørende gennembrud. Som nu også opfylder et årelangt ønske fra plastbakke-producenterne og deres kunder.

Har du nogle spørgsmål eller ønsker du et tilbud, er du velkommen til at kontakte os.

Jysk Konstruktions Teknik A/S

Sdr. Borupvej 30, 8940 Randers SV

Telefon +45 86407890, Mail info@jkt.dk

CVR nr 27504582

Jysk Konstruktions Teknik har gennem mange år leveret professionelle bakkedispenserings-løsninger til industrien i ind- og udland. Det har givet os en erfaring og et know-how, som i dag er internationalt anerkendt.