+ 45 86 40 78 90 Info@jkt.dk

Speed-Disp

SPEED-DISP bakkedispenserings-konceptet blev udviklet af JKT tilbage i 2003.

Konceptet

SPEED-DISP bakkedispenserings-maskinen er designet og fremstillet til at dispensere en specifik bakke. Ved enhver ny forespørgsel bedømmes den aktuelle bakke, og der udarbejdes en detaljeret bakkerapport.

Under selve bakkebedømmelsen og den senere fremstilling af SPEED-DISP maskinen, har vi hos JKT udviklet en procedure, der sikrer at vore kunder får leveret en dispenseringsløsning der fuldt ud lever op til de krav og forventninger, som markedet stiller, til en driftssikker industriel bakkedispensering.

Ved skift til et andet bakke format, udskiftes selve SPEED-DISP hovedet. Denne udskiftning foretages let og ubesværet.

Minimal service

A1 og A2 bakkedispenserings-værktøjerne er integreret i det velafprøvede SPEED-DISP bakkedispenserings-system. Alle mekaniske bevægelige komponenter, sliddele,  drivenhed og transmissionsdele, har siden 2003 bevist en uovertruffen driftssikkerhed.

De første installationer har dispenseret over 40 millioner bakker fra en og samme SPEED-DISP bakkedispenserings-maskine, og har i hele denne periode bevist, at SPEED DISP bakkedispenserings-systemet kun behøver et minimum af service og mekanisk vedligehold, sammenlignet med alle øvrige konkurrerende produkter på markedet.

Flere forskellige bakkedispenserings-teknologier

JKT kan tilbyde flere forskellige bakkedispenserings-teknologier til at løse opgaverne, alt efter hvilken bakketype der ønskes dispenseret.

A1 bakkedispenserings-teknologi
Når der er tale om ældre traditionelle bakketyper, som er fremstillet, med et horisontalt mellemrum imellem bakkerne når de er stablet, er det A1 bakke dispenserings-teknologien der skal anvendes. Med A1 teknologien kan der også dispenseres aluminiumsbakker.

A2 bakkedispenserings-teknologi
Når der er tale om tætstablede bakker. Bakker der er fremstillet så der ikke er et horisontalt mellemrum imellem bakkerne når de er stablet, så er det A2 bakkedispenserings-teknologien der skal anvendes.

Unik mekanisk kombination

De ovennævnte A1 og A2 bakkedispenserings-værktøjer integreres nemt  i det bestående SPEED-DISP system.

Drivenheder og hastigheder

SPEED-DISP maskiner kan leveres med forskellige drivenheder.

Pneumatisk drevet

Hastigheder på op til 150 bakker i minuttet
(8 bar  kontinuerligt lufttryk). 
Nemt at integrere denne løsning i bestående udstyr.
Der skal kun bruges en 5/2 pneumatikventil, som tilsluttes med 2 stk. pneumatiske lynkoblinger.

Elektrisk drevet

Stepmotor som drivenhed. Helt unikke hastigheder  på op til 400 bakker i minuttet (med A2 værktøjer)

Forskellige maskinformater

Selve SPEED-DISP bakkedispenserings-hovedet starter med et minimums-format på 400 x 400 mm. (afhængig af bakkestørrelse)

Jysk Konstruktions Teknik har gennem mange år leveret professionelle bakkedispenserings-løsninger til industrien i ind- og udland. Det har givet os en erfaring og et know-how, som i dag er internationalt anerkendt.